dimarts, 26 de gener del 2016

El Devorallibres recomana: "En Klincus Escorça"


Títol: En Klincus Escorça (col·lecció)
Autor: Alessandro Gatti
Il·lustrador: Matteo Piana
Edició: Estrella Polar, 2012-
Edat: a partir de 9 anys

Troba'l a la teva biblioteca: enllaç al catàleg

Una saga d'aventures i fantasia que narra la història d'en Klincus Escorça, un nen (o en el llenguatge frondosià, un miuk) de 10 anys que fuig dels Tallers del temible Sir Graylock i arriba a Frondosa.

Frondosa és un territori màgic desconegut al centre del Bosc Gran on habiten uns petits éssers en comunió amb la natura. Cada nou llibre és una nova aventura plena d'humor, acció i respecte pels boscos i els seus habitants. Meravelloses il·lustracions de Matteo Piana que semblen extretes d'un còmic.

En Klincus és un inventor nat i el cap sempre li bull amb les idees més fantàstiques. Aquestes l'ajuden a ell i als seus nous amics a resoldre històries increïbles. Encara no coneixes Frondosa? Vinga, hi ha un munt de frondosians esperant-te!

Recomanat per la Biblioteca dels Safareigs.

Recorda, trobaràs més recomanacions...

- Als passaports del lector del Devorallibres
- A les recomanacions setmanals destacades del blog
- A les novetats de la teva biblioteca
- Al Gènius
- A les exposicions de llibres recomanats de la teva biblioteca

L'Equip del Devorallibres et recomana lectures per a totes les edats i per a tots els gustos. Vine a la teva biblioteca i atreveix-te a descobrir-les!

Fins aviat!

* il·lustracions de Matteo Piana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)