dijous, 3 de març del 2016

El Devorallibres recomana: "Niñas de papá"


Títol: Niñas de papá (col·lecció Dad)
Autor: Nob
Il·lustrador: Nob
Edició: Dibbuks, 2015
Edat: a partir de 8 anys

Aquest llibre és un còmic!
Troba'l a la teva biblioteca: enllaç al catàleg
Aquesta nova col·lecció de còmics d'en Nob, el creador de Marieta, us encantarà i no podreu parar de llegir-la! 

Us presentem en Dad, un pare solter que viu amb les seves quatre filles. El seu somni és convertir-se en un actor famós però de moment en té prou fent anuncis de televisió per pagar les factures i així passar temps amb les seves filles. Us penseu que el dia a dia a casa seva és tranquil i relaxat? Ni de bon tros! Les seves filles tenen edats i caràcters tan diferents que saps com comença el dia però no saps mai com acabarà!

La Pandora, l'Ondina, la Roxanne i la petita Bebeatriz són les quatre filles d'aquest pare tan peculiar que fa el que pot. Els còmics expliquen petites històries com les que vosaltres viviu cada dia que us recordaran als vostres germans, als vostres pares, a la vostra escola... Històries quotidianes sobre les famílies d'avui en dia i MOLT divertides que faran que no pugueu parar de riure! Quin dels personatges serà el vostre preferit?

Aquest llibre està especialment recomanat per tots vosaltres però també per als pares i les mares dels Devorallibres, que segur se'ls escapa un somriure ;-) Què espereu per llegir-lo?

"Me llamo Dad. Solo Dad. Así comienza la historia de nuestro protagonista. Dad es un padre soltero que trabaja a tiempo completo cuidando a sus cuatro hijas, todo ello sin dejar de lado su carrera de actor –en paro– y las ganas de vivir la vida."

Recomanat per la Biblioteca Vapor Badia.



Recorda, trobaràs més recomanacions...

- Als passaports del lector del Devorallibres
- A les recomanacions setmanals destacades del blog
- A les novetats de la teva biblioteca
- Al Gènius
- A les exposicions de llibres recomanats de la teva biblioteca

L'Equip del Devorallibres et recomana lectures per a totes les edats i per a tots els gustos. Vine a la teva biblioteca i atreveix-te a descobrir-les!

Fins aviat!

* il·lustracions de Nob

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)