dilluns, 13 de febrer del 2017

El Devorallibres recomana: "Murs"

Títol: Murs 
Autor: Agustín Fernández Paz
Il·lustrador: Xan López Rodríguez
Traductor: Natàlia Tomàs
Edició: Cruïlla, 2010
Edat: a partir de 8 anys

Troba'l a la teva biblioteca: enllaç al catàleg

Com et sentiries si de cop i volta no poguessis anar a buscar el teu millor amic per anar junts a l’escola? T'imagines que algú et digués que no pots tornar a jugar amb ell? I què faries si, d’un dia per l’altre, no poguessis tornar a veure el teu millor amic perquè un enorme mur ha dividit la ciutat i us ha separat? Això t’indignaria, oi? 

Doncs justament això és el què els hi passa a dos amics molt amics, l’Helena i el Joel. Es van conèixer fa molt de temps, i tot i que són super diferents, són inseparables! Comparteixen jocs, els encanta el poble on viuen i fins i tot, tenen el seu racó secret i especial.

Però un bon dia, tot canvia sense cap explicació. El forn de pa ja no és obert ni se sent la mateixa alegria de bon matí als carrers del poble. I a l’escola ha arriba una mestra nova i molts companys falten a classe. I el pitjor és que un mur, alt i gris, vigilat dia i nit, separa la ciutat i tots els seus habitants. Algú ha creat una frontera que sembla impossible d’evitar i que separa als dos amics. Però l’amistat del Joel i l’Helena trobarà la manera de mantenir-los units i canviar totes aquelles coses que no els agraden.

Una història amb un toc poètic i original que ens parla de coses que han passat de veritat i que de fet, encara passen ara! T’atreveixes a posar-te a la seva pell? 

Recomanat per la Carme de la Biblioteca Vapor Badia.

Recorda, trobaràs més recomanacions clicant aquí 

L'Equip del Devorallibres et recomana lectures per a totes les edats i per a tots els gustos. Acosta't a la teva biblioteca i descobreix-les!

Fins aviat!

* il·lustracions de Xan López Rodríguez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O
No pots donar les teves dades personals comentant. Només pots firmar amb el teu nom i la primera lletra del teu cognom. Si vols fer un comentari al blog, has de seleccionar "Comenta com Anònim". Només es pot fer així, sinó haurem d'esborrar-lo! Gràcies!!! :)